0 Läs mer >>


Jag tror det få bli en bloggpause fram till söndagkväll. Det kommer liksom att vara fullt upp.

Hej så länge! Puss

Tonight.

1 Läs mer >>

Today is the day. Nu kör det igång. Så sjukt roligt! Förra året var grymt. Det enda som fattas i år är Marre, men jag har Linda vid min sida hela helgen så det löser sig nog ändå. Woop!

YRAN!

0 Läs mer >>

Nu är det dags att leva för dagen och inte tänka på framtiden!

Exciting.

0 Läs mer >>

Jag hade ju som sagt en utedag igår. Det bästa var när jag lite senare på eftermiddagen gick ut och la mig i hängmattan en stund. Det hade börjat komma in lite dismoln och solen var inte lika stark. Otroligt skönt. Där hade jag kunnat ligga hur länge som helst.

Hängmatta.

0 Läs mer >>

Jag shoppade en hel del förra veckan. Mycket basgrejer och bland annat denna bikini. Jag tänker att det förmodligen kommer att behövas några olika när jag åker om 96 dagar. Love it.

New in.

0 Läs mer >>

Oh, snart helg. Men först en bra torsdag. Jag åker in till stan nu på morgonen, med en fullproppad resväska. Det blir Teg fram till söndag och med tanke på vilken helg det är i helgen så var jag tvungen att packa ner halva garderoben. Omöjligt att veta nu vad jag ska ha på mig.

Men nu ska jag skriva lite, slänga ihop en powerpoint, cykla ner på stan och vidare upp till universitetet.

I've got some moves.

0 Läs mer >>

Jag har faktiskt spenderat stor del av dagen precis såhär. Jag har dock hunnit med att tvätta, städa och läsa igenom och ändra lite i uppsatsen också. Men en rätt skön dag har jag haft. Dagen avrundades med middag på Café Göteborg tillsammans med Linda och Emma. MYS!

Chill.

0 Läs mer >>
 

Nyfiken.

0 Läs mer >>

Det blev inget blodomlopp igår. Jag satt från skolan 06.45-17.45, var fortfarande stel i nacken och hade skavsår på stortån, så jag sket helt enkelt i det. Som vanligt när det gäller träningen numera. Jag drog med mig Johan och Mille på en promenad på Nydala istället. Lugn och strosande med lite stopp för att njuta av det underbara vädret. Jag tog med mig Mille hit igårkväll och idag blir det en total utomhusdag. Det känns alldeles, alldeles lagomt.

Prinsen och jag.

0 Läs mer >>

Alltså yran. Längtar. Kommer såklart att heja lite extra på dessa stjärnor. Boston-brudarna. Dom är ju inte dåliga. Jag tror det kommer att bli en förbaskat bra helg. Det blir vad man gör det till, eller hur?

Det närmar sig!

0 Läs mer >>

För att växa.

0 Läs mer >>

Morsning. Idag kommer jag att spendera hela dagen i ett litet rum på Iksu. Uppsats-fokus till 100%. Ikväll är tanken att springa blodomloppet. Jag lyckades ju dock få både nackspärr och skavsår på matchen i söndags, så min medverkan är aningen tveksam. Fast vafan, klart jag ska springa. Jag måste komma igång igen...

Sunny day.