0 Läs mer >>


Promenad 35min, Crosstrainer 15min, Styrka 30min och Spinning 55min.

Påväg hem i bilen sa jag till Johan: "ska vi köpa godis?"
Johan: "det var Precis det jag tänkte också". Vi är rätt lika han och jag.

Så nu har vi tryckt i oss ett halvt kilo godis och gott var det.
Nu blir det sängen och Sons of Anarchy. Vi är beroende! 

Verkar inte bli nåt jobb imorgon, tråkigt och dåligt. Får bli tentaplugg
och träning istället. Imorgonkväll ska vi göra Johans pappa sällskap då han är barnvakt till Tim.

Because I'm worth it!

1 Läs mer >>


Det går bra nu!

Alla föreläsningar sammanfattade, uppgiften inlämnad, feedback på annat arbete skrivet. Det som är kvar nu är egentligen att tentaplugga på riktigt. Tentan är nästa torsdag så jag har gott om tid. Känns dessutom som att jag har rätt bra kol på grejerna. Hoppas min känsla är rätt.

Nu hoppas jag att jag får komma in och jobba förmiddag imorgon. Skulle sitta fint!

Jag har ett skönt stu...

0 Läs mer >>


Morgonen började med att jag vaknade ur en hemsk mardröm. Mille hade ramlat ned mellan två bergskanter och rörde sig kappt. Det var söndag och vi satte oss i bilen och skulle köra till Vännäs veterinärklinik. Jag var så stressad och ledsen att jag kraschade bilen (utan att vi satt i den) och vi kunde omöjligt ta oss till Vännäs i tid. Jag vaknade och hade panik. Tur att Johan kunde hålla om mig och jag kunde hålla om Mille. Då kändes det genast bättre.

Vi snoozade till 08.30 och åt sen en god frukost bestående av äggröra, bacon, fil och julskinkemacka. Bra start på en onsdag. Nu sitter vi båda vid köksbordet och pluggar. Jag har skickat in den eländiga statistikuppgiten och håller nu på att göra sammafattningar på färgglada papper! :)

Ikväll lutar det åt Bodypump 60min och Spinning 55min. Jag är inne i en bra träningsperiod nu och det är skönt! Jag borde dock ta mig för att springa lite. Har knappt sprungit sen fotbollen slutade. Endast Crosstrainer, Spinning och andra former av konditionsträning på Iksu.

Bra start på en onsda...

1 Läs mer >>


Halvt död. Ungefär så känner jag mig just nu.

"Muskel" var väldigt bra träning, mycket med egen kropp. Fokus på ben och rumpa men delar med mage, rygg, axlar, triceps, bröst också. Det var en del hopp, vilket mitt hjärta inte gillade - hjärtklappning. Förut har jag alltid bara fått det på fotbollsträningar (eftersom jag inte tränat något annat förut) men nu har jag börjat se ett mönster när jag tränar på Iksu. Två gånger på Body Combat och nu på Muskel har jag fått det när jag hoppat/skuttat. Spännande. Tur att jag vet att det är ofarligt, lite otäckt och energikrävande bara.

Nu ska jag samla kraft och göra mig julskinkemackor och risgrynsgröt. GOTT!

Två timmars träning ä...

1 Läs mer >>


Hemtentan klarad och 78 av 100 möjliga poäng sammanlagt på alla examinerande uppgifter under kursens gång. Det betyder VG på kursen - Tack!

Jag gillar att få bra resultat på sånt jag tycker är roligt.

Företagsekonomi - Org...

0 Läs mer >>


Har precis varit på stan med mamma. Jag har pekat ut julklappar till mig själv och även inhandlat en julklapp, eller två egentligen. En från mig och en från mamma och pappa - till Johan. Jag tror han blir nöjd! :)

Ikväll blir det Iksu med Emma. Muskel 18.00-18.55 och Spinning 19.00-19.55. Har aldrig testat Muskel så det blir spännande att se vad det är för något.

Idag blev det lax till middag. Med denna sås. Otroligt gott.
Den finns i fler smaker som jag definitivt kommer att prova på!

Stan, träning, mat.

0 Läs mer >>


En sväng ner till par...

0 Läs mer >>


Den här kursen skämmer bort mig. Det är löjligt slappt. Visst finns det saker att göra, det finns det alltid. Men tempot är liksom i slomotion. Jag gillar det. Det är skönt med lite omväxling och jag kommer att njuta så länge det varar. Idag kommer jag dock att sitta 8.30-15.00 och läsa så mycket jag orkar och hinner.

Kl 15.00 ska jag träffa mamma på stan och kika julklappar. Åt mig själv och åt andra. IKSU blir det inte förrän ikväll. Siktar på spinning 19.00 och lite styrka efter det. Har faktiskt inte så mycket träningsvärk från pumpen igår, tog kanske inte i tillräckligt mycket? Dåligt av mig!

En tisdag på hemmapla...

0 Läs mer >>


Jag föredrar att han ...

0 Läs mer >>


Ibland visar Mille ingen som helst respekt i sängen, utan lägger sig hur som helst, bara det blir skönt för honom. Frågan är bara hur detta kan vara skönt för honom. För mig var det inte lika skönt.

Skönt att ligga över ...

0 Läs mer >>


Efter gårdagens vilodag från Iksu blev det idag en hel del olika träningsformer.

- Promenad till skolan: 20min.
- Crosstrainer: 10min.
- Spinningpass: 40min
- Bodypump: 60min.
- Promenad hem: 25min.

Det var faktiskt mitt första spinningpass och jag gillade det. Det är skönta o svettas!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir dags att trycka i sig rejält med mat.
Ikväll ska jag försöka plugga lite. Kolla igenom en uppgift som ska in samt börja läsa lite inför tentan.

Träna är det bästa so...

0 Läs mer >>


Vi har precis avnjutit ett julbord här hemma, med bådas favoriter. Köttbullar, leverpastej, julskinka, gravad lax, ägg, rödbetssallad, mimosasallad, tunnbröd och potatis. Julskinkan griljerade vi idag och den var fantastisk!


Första advent - Julbo...