1 Läs mer >>

 

Dessa bilder säger en hel del om året 2011.
Fjällen vinter, MILLE, Tatuering, Blindtarmsoperation, Släktsamling, Fjällen sommar, Tim 1 år, Ytterboda, Fester med vänner, Alfred 3 år, Avslutning i Sthlm, Mormor 80 år, Härliga promenader med Mille.

 

Sammanfattning i bild...

0 Läs mer >>

 

Vi tog en promenad till Nolia där det var hockey på gång. Johan lirade, jag och Mille agerade hejarklack. Patricia och Zelda höll oss sällskap. Efter bara en stund började Mille tokfrysa, skaka och gnälla så jag fick promenera hem med honom. Så kan livet med en whippet vara ;)

 

Bra start på nyårsaft...

0 Läs mer >>

Jag har precis sett första avsnittet av "Flyers-Rangers, Road To The NHL Winter Classic".
Vilket program alltså. Så häftigt. Det rekommenderar jag verkligen till alla er sportälskare.

Hockey är fan en häft...

0 Läs mer >>

 

Vi tittade på bilder ...

0 Läs mer >>

 

Det var inte lite fik...

0 Läs mer >>

Glömde ju berätta att skolåret slutade på bästa sätt.
Vi fick tentaresultatet från Idrottsforskningen idag, jag är mycket nöjd (VG)!

Sådärja

0 Läs mer >>


Idag har det hunnits med en hel del. Tvättning, träning, en sväng förbi UB, handling (mat och kläder) samt lite rapportskrivande. Jag skulle egentligen jobba en timme idag hemifrån, men då var jag tydligen tvungen ange säkerhetsnyckel för att komma åt nätverket (eftersom jag resetade den igår) och hur fasen ska jag komma ihåg vad den var? FAN! På de andra datorerna räckte det med pinkoden på routern. Bittert, måste klura ut vad det kan vara för säkerhetsnyckel.


Ikväll blir det fika med Linda på Café Göteborg, som åker redan på måndag..

Time to say goodbye

0 Läs mer >>

Ikväll blev det en långpromenad med Pat. Nästan en mil kom jag upp i.
Nu blir det fil, mackor och ägg till kvällsfika. Och självklart ett avsnitt SoA!

God natt!

0 Läs mer >>


I förmiddags när jag satt på jobbet höll jag tummarna att solen inte skulle hinna gömma sig till 12.00. Det gjorde den inte och jag och Mille kunde gå till I20 och njuta. Han var lycklig. Även jag. Den låga solen gjorde det optimalt att fotografera.
Och visst lyckades jag rätt bra? :)

 

Äntligen en kombinati...

0 Läs mer >>

Varje gång vi kliver in genom lägenhetsdörren möts vi av en underbar doft!

Det doftar ljuvligt

0 Läs mer >>

Jag förstår inte hur en dag kan gå så otroligt långsamt när jag jobbar? En "vanlig" dag flyger bara förbi, jag hinner knappt tänka. Men när jag sitter där framför datorn i 8 timmar står tiden still.

Jag avbokade spinningpasset. Men lugn, träna ska jag ändå. På tenton. Det blir löpning, crosstrainer och styrka istället. Och en promenad dit, ev hem om jag inte åker med Johan.

Det blev inget SoA igår eftersom jag var död efter att vi sett klart filmen. Jag sov som en klubbad säl och ville verkligen inte kliva upp imorse. En heldag kvar att jobba och sen är det "helg", vilket innebär att jag ska ta tag i rapporten på allvar. Jag måste verkligen.

Time goes by?

0 Läs mer >>

Det finns nog inget jag hatar mer än att bli kall och blöt om fötterna. Den här hösten har jag blivit det alldeles för ofta och mitt humör har de gångerna gått ut över Johan eftersom jag rent ut sagt blir sur. Så vad passar inte bättre då än ett par supersnygga och fodrade gummistövlar? Den perfekta julklappen!

Johans julklapp till ...